|
Sada je: 09 ruj 2010, 07:10.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Dragi gosti, dobro nam došli!
|
Poštovani gosti, dobro došli na Cro Dojave Forum!
Kako bi mogli vidjet cijeli forum, te ga koristit potrebno se PRIJAVIT! Ukoliko nemate registriran korisnički račun, to možete napravit potpuno besplatno! Kliknite ovdje i registrirajte se! Trenutno možete vidjet i čitat samo dio foruma, dok VIP i Super VIP zonu kao gost niste u mogućnosti vidjet.
* Upute kako se registrirat *VAŽNO!Ukoliko Vam nakon registracije, i nakon klika na link za aktivaciju, forum izbaci iduću poruku: "Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u bazi podataka." Tada ispunite kontakt formu, pošaljite nam Vaš username, i aktivirat ćemo Vam korisnički račun kroz 12h! ~ Kontakt forma ~
|
 |
|
 |
|
|
davorvar
|
Naslov: Re: EUROPSKA LIGA 2010/2011  Postano: 11 srp 2010, 00:11 |
| Super VIP / VIP Moderator |
 |
|
samo ti zaključuj miske ,slobodno  najlakše je biti general poslije bitke kad dođe neki prelaz ,namjestili su ....kad favorit odigra neriješeno ili izgubi-namješteno moš si misliti ...ovi iz Šibenika jedva su čekali da uplate X na kladionici da prave društvo Agiću i kompaniji u Remetincu jer nisu mogli izdržati da ne uplate i zarade nekoliko tisučica eura (boli ih briga za ćuzu  )... to je moje mišljenje,a ti slobodno piši svoje
|
|
|
|
 |
|
blizard
|
Naslov: Re: EUROPSKA LIGA 2010/2011  Postano: 19 srp 2010, 15:17 |
|
IvanGR je napisao/la: misimovic je napisao/la: Siroki i Zrinjski fini rezultati...  Zrinjski smrdi na namještaljku. jelde kupio sve 3 utakmice i sad ce prodat cetvrtu izgubit ce 5-0 i ispast iz natjecanja ??
|
|
|
|
 |
|
zmaj17
|
Naslov: Re: EUROPSKA LIGA 2010/2011  Postano: 27 kol 2010, 14:45 |
| VIP donator |
 |
|
Zanimljivo i Dinamo i Hajduk u grupi igraju protiv belgijskog i grčkog kluba...  dobra vijest je da belgijanci nisu neprolazni (zadnji primjer je Partizan, neki dan), a čitava Grčka je u krizi pa bi se to trebalo odraziti na njihove prezentacije na terenu (kao što je bilo na Svjetskom prvenstvu)... 
Ukupno*: Odigrano: 23 | Pogođeno: 7 | Void: 1 | Promašeno: 15 | Postotak: 32% | Profit: -43,61 | Yield: -35% Rujan: Odigrano: 2 | Pogođeno: 1 | Void: 0 | Promašeno: 1 | Postotak: 50% | Profit: -2,01 | Yield: -15% * od povratka na forum
|
|
|
|
 |
|
CaStRoF
|
Naslov: Re: EUROPSKA LIGA 2010/2011  Postano: 27 kol 2010, 14:51 |
| Super VIP / VIP Moderator |
 |
|
zmaj17 je napisao/la: Zanimljivo i Dinamo i Hajduk u grupi igraju protiv belgijskog i grčkog kluba...  dobra vijest je da belgijanci nisu neprolazni (zadnji primjer je Partizan, neki dan), a čitava Grčka je u krizi pa bi se to trebalo odraziti na njihove prezentacije na terenu (kao što je bilo na Svjetskom prvenstvu)...  neka te kriza nezavarava..a sto se grupa tice, moglo bi biti jako zanimljivo, moglo bi biti svega..ja bi mogo pocet s kladenjem na kartone  ..neiskljucujem prekide 
|
|
|
 |
|
ludak
|
Naslov: Re: EUROPSKA LIGA 2010/2011  Postano: 27 kol 2010, 17:55 |
|
trpanje protiv hajduka kad je u gostima i protiv dinama kad je doma, jednostavno  sve dobre rezultate hajduk je napravia doma, dok je dinamo napravia u gostima
_________________ Odigrano: 1 | Pogođeno: 1 | Void: 0 | Promašeno: 0 | Postotak: 100% | Profit: 2.8 | Yield: 100%
|
|
|
|
 |
|
žuja77
|
Naslov: Re: EUROPSKA LIGA 2010/2011  Postano: 27 kol 2010, 23:31 |
| Super VIP |
 |
|
Ma Dinamo i Hajduk bi trebali stvoriti jedan imidž nepobjedivosti kod kuće, da svi dok dolaze igrat na Maksimir ili Poljud da već i prije početka utakmice dolaze sa jednim hendikepom(strah od poraza) a ne ovak kakvo je sad stanje da sve strane ekipe dolaze u Hrv, uzmu tri boda i još se lijepo zabave... Mislim da oba kluba mogu proć svoje skupine.. Dinamo bi kod kuće morao dobiti PAOK pa čak i Club B., dok bi sa Villarealom trebalo odigrati jednu pravu mušku utakmicu a ne se braniti i tražiti nulu, nikad od toga nebu ništ, treba muški napast pa kaj bude... a u gostima će biti jako teško.. Villareal se mislim nemože dobiti u Španjolskoj, dok bi se protiv Bruggea i PAOK-a mogli izvuć remiji,ali samo sa hrabrom igrom... Hajduk mislim da je dobio lakšu skupinu od Dinama...Istina da imaju Zenit u skupini i da je on glavni favorit ali ostali, Anderlecht i AEK nisu neka svjetska klasa te bi njih trebalo pobjediti na Poljudu.. Sve u svemu, možemo biti itekako zadovoljni skupinama... Samo mi jedno nije jasno, kak Lausanne, švicarski drugoligaš, ima bolji koeficijent od Hajduka? 
|
|
|
 |
|
zumzu
|
Naslov: Re: EUROPSKA LIGA 2010/2011  Postano: 02 ruj 2010, 14:15 |
|
|
Valjda ce se i to popravit za koi misec. Ja virujen u prolaz hajduka i dinama, tako cu nesto i odigrat.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|